Salonunuz İçin Orta Sehpa Modelleri


Modern dekorasyon akımının getirileri ile birlikte 2000’li yılların başında unutulmaya yüz tutan orta sehpa modelleri, günümüzde minimalist akımla birlikte yeniden hayat buluyorlar ve birçok mobilya mağazasında satışa sunuluyorlar. Her ne kadar küçük oturma odaları için bu tip orta sehpalar pek popüler tercihler olarak görünmeseler de, özellikle genişçe bir salonunuz varsa siz de bir orta sehpa kullanarak fonksiyonel ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.
Orta Sehpa Satın Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir
Orta sehpanızı satın almadan önce, mutlaka odanızın genel ölçülerinden ve de orta alanda kalan boş kısmın ölçülerinden emin olun. Orta sehpanın dört tarafından da en az bir kişinin rahatlıkla geçebilmesi için yeterli alan ayırmanız gerekecektir. Bu ölçüleri belirledikten sonra, kullanım ihtiyaçlarınıza ve alışkanlıklarınıza göre bir tercih yapabilirsiniz.
Çekmeceli olan orta sehpa modelleri, TV’nizin ve uydu alıcısı gibi cihazlarınızın uzaktan kumandalarını gizlemek, ya da diğer dağınıklıkları ortadan kaldırmak için ideal modellerdir. Ayrıca, orta sehpanız klasik ahşap renklerinin yanısıra mavi ya da yeşil gibi ikinci bir renk daha içeriyor ise, salonunuza renk katan bir dokunuş yapmış olursunuz. Bu tip modelleri seçerken mutlaka odanızdaki diğer renkleri göz önünde bulundurun. Mevcut renk skalanızın içerisinde kalmak genel bir tercih olsa da, bu skalaya yakın ve uyumlu bir renk ile, daha dinamik ve renkli bir görüntü elde edebilirsiniz.

About ibrahim kayadibi

Her gün Ortalama 10 bin kişinin ziyaret ettiği hayatı kolaylaştıran özgün tasarımları sizler için tanıtan Türkiyenin yeni ev dekorasyonu sitesi olan evlerinize farklı bir bakış açısından bakmanız için sizlere yardım amacı ile kurulmuştur. En yakın zamanda Ev dekorasyon ürünlerinide burada satışa çıkartacağımızın haberini vermek isterim.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply